Premium Helfoliering av Bil


Helfoliering er en fin måte å unngå slitasje på bilens originale lakk og få akkurat den fargen du ønsker deg. Helfoliering blir stadig mer utbredt og fordelene er mange. 


 • Økt gjenkjøps-/bruktverdi
 • Liten/Ingen lakk- og bruksslitasje
 • Lave vedlikeholdskostnader
 • Unik bil i akkurat den fargen du ønsker

 • Både nye og brukte biler vil på lik linje kunne helfolieres. Sluttresultatet avgjøres ene og alene av hvordan bilen allerede ser ut. Småskader, riper, bulker og annet vil også syns gjennom folien – men kan dempes noe ved bruk av en matt foliefarge. 


  Helfolierings folier kommer i mange forskjellige farger og med forskjellig glans som feks. matt, semimatt og gloss. Det er og forskjellig finish på de forskjellige gloss foliene, noe som gjerne gjenspeiles i prisen på folien.

  Vi bruker for det meste Oracal folie siden denne har best finish iforhold til pris. Den er noe vanskeligere å montere siden den er litt mer agressiv i limet.

  Men vi forhandler og folier fra 3M, Avery, Arlon, Inozetek og Teckwrap, men prisene våres er basert på Oracal`s standard folier. 


  Ta kontakt for et uforpliktet pristilbud enten på epost eller kontaktskjema.

  Viktig info


  - Vis bilen hos oss før vi avtaler pris og tid for foliering

  - Hvis en spør om pris pr. email, facebook eller instagram må vi få tilsendt bilder av bilen for å kunne gi mest mulig nøyaktig pris

  - Opplys oss om vi skal rengjøre bil eller om den blir levert ferdig vasket. Skal du vaske selv anbefaler vi at du kjøper en flaske med surface cleaner fra oss eller tilsvarende. Vi har opplevd at kunde tror bil er ren, men når vi sjekker over med surface cleaner så er den nokså skitten fremdeles.

  - Avtal tidspunkt for levering av bil. Helst på kvelden slik at den får stå varmt over natten, slik at den er klar til foliering på morgenen.

  - Bilen må leveres uten takboks, sykkelstativ, barneseter og anna påmontert utstyr som er i veien. Bagasjerom bør og tømmes for tilkomst.


  - Helfolieringen kan ta alt fra 2-4 dager. Ved montering av lakkbeskyttelsefilm må en regne ca 1 dag ekstra grunnet denne må tørke og vi må gå over bilen etterpå.

  Portfolio  Kontakt oss


  Fitjarsjøen 75, 5419 Fitjar

  +47 41 32 69 17

  info@folielab.no

  FolieLab

  >